Over ons

20 jaar juwelier Goudland

Sinds 1999

Juwelier Goudland is sinds 1999 een begrip in Rijswijk en omstreken. Met onze juweliersbedrijf in het winkelcentrum “in de Bogaard” te Rijswijk zijn we gemakkelijk bereikbaar voor de wijde omgeving. Zoals onze  naam al zegt zijn we gespecialiseerd in gouden sieraden en trouwringen, Een gedeelte van de online collectie is in de winkel te zien en te passen het andere gedeelte van de collectie wordt vanaf ons magazijn of leveranciers naar u toe verzonden. In onze gevestigde winkel staan altijd adviseurs klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden tevens is er ook een goudsmid atelier voor een snelle service en eigen ontwerpen.

Edwin Bloom is de eigenaar van juwelier Goudland met vakopleidingen en jaren ervaring binnen het juwelier vak en goudsmid atelier.

Edwin Bloom

Eigenaar

Alleen het beste

De prachtigste stenen in combinatie met het mooiste edelmetaal goud.

Zorgvuldig samengestelde collectie van de prachtigste edelstenen gezet in de mooiste edelmetalen. Alleen het beste is goed genoeg voor u.

Een eigen ontwerp en design
vervaardigd door onze goudsmid.

U heeft al jaren iets in uw gedachten maar nog steeds niet gevonden? Kom dan zeker bij ons langs of maak van te voren een afspraak. Geen uitdaging gaan wij uit de weg. Onze goudsmid gaat samen met u aan de slag en ontwerpt en maakt het sieraad van uw dromen. Benieuwd we zien u graag in onze winkel in Rijswijk(ZH).

Wel iets in uw gedachten echter nog geen concreet ontwerp? Doe alvast wat ideeën op en bekijk een aantal van onze gerealiseerde ontwerpen.

Maatwerk

Hoe gaat dat in zijn werk?

w

Verkennend gesprek

Samen met onze specialist bespreekt u u wensen.

Materiaal keuze

U maakt vervolgens een keuze voor de toe te passen materialen zoals de edelstenen en metaalsoort(en),=.

[

Definitief ontwerp

Als de wensen duidelijk zijn en de materialen zijn gekozen dan komt het definitieve ontwerp.